Menü Startseite

Tru tori

Bondru FM Online, Hellen Gill and Friends, Symp on FM, Bondru FM Online, our Podcast (music, video, programs (stories and poems, foto views)

Tru tori
Waargebeurde verhalen
„In hun kielzog zeeën overvaren“

E-books met korte verhalen

Een opluchting om zaken van je af te schrijven. Onvoorstelbaar groot is de blijheid van schrijvers als lezers gefascineerd raken door het verhaal.

Expressie kent vele gezichten binnen diverse vormen van kunst. Een belangrijke vorm van uiten is voor mij schrijven. Bij elk gemoed draagt mijn schrijfsel een andere hoed. Vele gezichten vertolken mijn innerlijk: Sjane Abtotz-HellenJGill

Het verhaal van …

Bondru FM Online, Hellen Gill and Friends, Symp on FM, Bondru FM Online, our Podcast (music, video, programs (stories and poems, foto views)

Mijn rug en ik

Zo gingen de jaren voorbij met ontspannen, oefenen, voor de kinderen zorgen en proberen beter werk te krijgen, tot ik hoorde dat de Vrije Universiteit een eigen congresbureau wilde oprichten.

Officieel was er toen dus nog niets met mijn rug aan de hand, dus werd ik goed gekeurd. Het was bijzonder leuk werk en het beviel me dan ook uitstekend, maar op een gegeven moment speelde mijn rug toch weer op en ik kwam bij de bedrijfsarts terecht. Natuurlijk moest ik weer voorover buigen en met mijn vingertoppen de vloer aan raken en natuurlijk was het advies weer “vooral ontspannen en veel oefenen”. Deze keer kreeg ik er nog tot troost bij dat 65 procent van de Nederlandse bevolking wel eens rugklachten had.
…………….
Het vervolg van deel-1 „Mijn rug en ik“ leest u binnenkort in ons e-book

Ook kreeg ik de raad één maal per jaar een reumakuur te volgen. In Nederland is dit iets wat niet in onze cultuur zit, maar zowel in Duitsland als in de vroegere Oostbloklanden zijn kuren voor allerlei ziekten heel gebruikelijk. De eerste keer zag ik er erg tegen op, maar het resultaat was fantastisch. Na de kuur hoefde ik niet meer zo vaak te horen dat ik rechterop moest lopen en ook de pijn was iedere keer minder. In het begin werd nog alles door de ziektekostenverzekering vergoed, later werd het minder, maar ook bijbetalen had ik er graag voor over, want het hielp echt, alleen was het resultaat nooit blijvend, vandaar dat het ieder jaar opnieuw moest. Ook daarom ging ik het liefst zo laat mogelijk in het jaar kuren, als het warm was, was de pijn sowieso minder

2019…. Hadden we het maar niet gedaan…….
…………….
Het vervolg van deel-2 „Mijn rug en ik“ leest u binnenkort in ons e-book

Kategorien:Schrijfkunst

Tagged as:

Network Hellen Gill and Friends

Creative! (Scheppende!) Art in general.
Performances: Hellen Gill and Friends is an entrepreneurial network
Writings: Schrijfclub2021 is our network group in writing stories
Animations: Sjane Abtotz-HellenJGill is an alter ego who lives behind the horizon
Just follow Network Hellen Gill and Friends: Schrijfclub2021: https://hellenjgill.wordpress.com/
Twitter: https://twitter.com/hellenjgill Network: https://hellengillandfriends.eu/

1 reply

%d Bloggern gefällt das: